Zing je sterk II

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
95

Welkom bij Zing je sterk II
Wishful Singing, Bert van den Brink, Damani Leidsman, Mireille Bittar, Marjolein Verburg en Narges Mehrabi hebben een nieuwe reeks met sprankelende en ontroerende muziek opgenomen waarmee je weer 6 weken thuis kan oefenen. Daarnaast zijn er nieuwe ademoefeningen waarin we onder andere gaan werken aan een betere en meer volledige inademing. Ook zijn er nieuwe zangtips die je helpen om makkelijker te zingen.

Inloggen
Zie je onderaan deze pagina geen inhoudsopgave (oefeningen bij les 1 t/m 6)? Dan ben je niet ingelogd in jouw account. Log hier in en klik dan door bij ‘lidmaatschappen’ op Zing je sterk. Je ziet nu de weken verschijnen. Je logt in met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt bij je aanmelding voor Zing je sterk. Lukt het niet? Stuur een mailtje naar zingjesterk@wishfulsinging.nl.

Opbouw programma
Het lesprogramma duurt zes weken. Elke week heb je een live sessie via Zoom, op een vast moment. De link voor deze Zoomsessie heb je per mail ontvangen. De video’s met adem- en zangoefeningen van de betreffende week vind je in dit cursusaccount. Deze zijn bedoeld om elke week na je les mee aan de slag te gaan. We adviseren pas met de oefeningen te beginnen nadat je instructies hebt gekregen in de les. Kijk bij ‘Extra’ bovenaan deze pagina voor o.a. de liedteksten en bladmuziek.

Voor een overzicht van alle Zing je sterk-oefeningen:

Download hier het oefenoverzicht


Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over je deelname of technische vragen? Misschien vind je op deze pagina met veelgestelde vragen het antwoord.

Zing je sterk is geen medische therapie of behandeling en de medewerkers van Zing je sterk zijn geen medische behandelaars. Deelname gebeurt op eigen risico. Neem bij klachten contact op met je eigen huisarts of behandelaar. Bij deelname aan de cursus verklaar je dat je hiermee akkoord bent.

Liedteksten en bladmuziek
Hier vind je de liedteksten en bladmuziek voor Zing je sterk II.
Download de liedteksten

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten