Er zijn drie verschillende Zing je sterk-cursussen:

 

  • Langdurige ziekte: voor mensen met long covid en andere langdurige klachten als COPD, astma, stressklachten en chronische vermoeidheid.
  • Patiënten met en na kanker: voor oncologiepatiënten die op dit moment onder behandeling zijn of hun behandeling hebben afgerond.
  • Zing Je Sterk II: vervolgcursus voor mensen die na het volgen van bovenstaande cursussen nog graag verder willen oefenen.

Kies hier voor welke cursus je je wilt opgeven:

Langdurige ziekte Met en na kanker Zing Je Sterk II


Wekelijkse lessen

Bij je inschrijving geef je je beschikbaarheid op voor de wekelijkse Zoomlessen. In het formulier zie je op welke momenten de lessen zijn. Let erop dat je gedurende de hele cursusperiode op het aangegeven moment beschikbaar moet zijn. Ruim voor aanvang van de cursus ontvang bericht in welke groep je bent ingedeeld en ontvang je de Zoomlink naar jouw lessen.

Bijdrage

Niet iedereen met long covid of andere langdurige ziekte kan Zing je sterk betalen. Langdurig ziek zijn heeft voor sommige mensen impact op hun arbeidsparticipatie of er zijn andere redenen waarom het deelnamebedrag te hoog is.

Wil je wel meedoen met Zing je sterk, maar kun je het bedrag niet missen? Stuur een mailtje naar zingjesterk@wishfulsinging.nl en vertel ons kort waarom je toch graag mee wilt doen. We nemen dan gauw contact met je op!

NB: Deelname aan de pilot voor patiënten met en na kanker is dankzij de steun van Meander Medisch Centrum kosteloos.

Veelgestelde vragen over Zing je sterk

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten