Zing je sterk is in 2021 ontwikkeld voor patiënten met long covid, in samenwerking  met het CWZ-ziekenhuis, door vocaal ensemble Wishful Singing. Onderzoek onder de deelnemers laat zien dat zij baat hebben bij  lotgenotencontact en dat de adem- en zangoefeningen bijdragen aan het verminderen van stress door ziekte.

In samenwerking met Meander Medisch Centrum start er nu een pilot van Zing je sterk voor patiënten met en na kanker.

Voor wie

Patiënten van de oncologie-afdeling van Meander of van een ander ziekenhuis, die op dit moment onder behandeling zijn of net hun behandeling hebben afgerond. Zangervaring is niet nodig. Neem bij vragen over deelname contact op met je ondersteuningsconsulent. Deelname aan de pilot is kosteloos. Wel vragen we € 1,- administratiekosten.

Deze pilot wordt mogelijk gemaakt door de Vrienden van Meander Medisch Centrum. 

> Lees hier meer over het cursusprogramma

We delen de groepen in op basis van patiënten die nog onder behandeling zijn, en mensen die hun behandeling hebben afgerond. Kies hieronder het juiste formulier.

Ik ben nog onder behandeling op de oncologie-afdeling Ik heb mijn behandeling afgerond

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten