Zing je sterk is in 2021 ontwikkeld voor patiënten met long covid, in samenwerking  met het CWZ-ziekenhuis, door vocaal ensemble Wishful Singing. Onderzoek onder de deelnemers laat zien dat zij baat hebben bij  lotgenotencontact en dat de adem- en zangoefeningen bijdragen aan het verminderen van stress door ziekte.

In samenwerking met Meander Medisch Centrum start er nu een pilot van Zing je sterk voor patiënten met en na kanker.

Voor wie

Patiënten van de oncologie-afdeling van Meander die op dit moment onder behandeling zijn of net hun behandeling hebben afgerond. Zangervaring is niet nodig. Neem bij vragen over deelname contact op met je ondersteuningsconsulent. Deelname aan de pilot is kosteloos.

Ben je geen patiënt bij Meander, maar ben je wel onder behandeling (geweest) bij een andere oncologie-afdeling en heb je interesse in deelname? Je kunt je dan wel aanmelden via onderstaand formulier. Patiënten van Meander krijgen voorrang, bij voldoende plek kunnen ook andere aanmeldingen geplaatst worden.

Deze pilot wordt mogelijk gemaakt door de Vrienden van Meander Medisch Centrum.

Praktisch

Wekelijkse lessen
In het formulier hieronder geef je je beschikbaarheid op voor de wekelijkse Zoomlessen. Let erop dat je gedurende de hele cursusperiode op het aangegeven moment beschikbaar moet zijn. Geef indien mogelijk meerdere opties op. Ruim voor aanvang van de cursus ontvang bericht in welke groep je bent ingedeeld en ontvang je de Zoomlink naar jouw lessen.

Cursusaccount
Als je aanmelding geslaagd is, ontvang je meteen een bevestigingsmail (geen mail ontvangen? Controleer dan je spam-box). Je kunt dan meteen inloggen. De Zing je sterk-cursus is pas zichtbaar vanaf het moment dat je ingedeeld bent in jouw lesgroep.

> Lees hier meer over het cursusprogramma

Heb je nog geen account op de website? Meld je aan voor Zing je Sterk via dit formulier.

Aanmelding Zing je sterk 2023/2 - met en na kanker (bestaande gebruiker)

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten