Hieronder kun je je inschrijven voor de volgende Zing je sterk-cursus

Start: week van 2 september

Deze cursus is bedoeld voor patiënten met en na kanker. Is dit niet de cursus die je zoekt? > Klik dan hier


Wekelijkse lessen

In het formulier hieronder geef je je beschikbaarheid op voor de wekelijkse Zoomlessen. Let erop dat je gedurende de hele cursusperiode op het aangegeven moment beschikbaar moet zijn.

Cursusaccount

Als je aanmelding inclusief betaling geslaagd is, ontvang je meteen een bevestigingsmail (geen mail ontvangen? Controleer dan je spam-box). De Zing je sterk-cursus vind je in je account vanaf het moment dat je ingedeeld bent in jouw lesgroep.

Een bijdrage voor een ander

Niet iedereen die langdurig ziek is, kan Zing je sterk betalen. Langdurig ziek zijn heeft voor sommige mensen impact op hun arbeidsparticipatie of er zijn andere redenen waarom het deelnamebedrag te hoog is.

Wil je, naast je eigen bijdrage, ook (een deel van) de bijdrage betalen voor iemand die het niet kan missen? Klik dan een van de extra betaalopties aan.

Wil je wel meedoen met Zing je sterk, maar kun je het bedrag niet missen? Stuur een mailtje naar zingjesterk@wishfulsinging.nl en vertel ons kort waarom je toch graag mee wilt doen. We nemen dan gauw contact met je op!

Veelgestelde vragenOver Zing je sterk

Aanmelding Zing je sterk 2024/4 ZMENK

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten