Hieronder kun je je inschrijven voor de volgende Zing je sterk II-cursus

Start: week van 15 januari

Deze cursus is bedoeld als vervolgcursus voor mensen die de oorspronkelijke Zing je sterk cursus al hebben afgerond. Heb je deze cursus nog niet gedaan? > Klik dan hier


Wekelijkse lessen

In het formulier hieronder geef je je beschikbaarheid op voor de wekelijkse Zoomlessen. Let erop dat je gedurende de hele cursusperiode op het aangegeven moment beschikbaar moet zijn. Ruim voor aanvang van de cursus ontvang bericht in welke groep je bent ingedeeld en ontvang je de Zoomlink naar jouw lessen.

Let op: het kan zo zijn dat er voor een groep onvoldoende deelnemers zijn om deze te laten doorgaan. In dat geval doen wij ons best je in een andere groep te plaatsen. Mocht dit niet lukken, dan ontvang je de bijdrage retour. Geef daarom indien mogelijk zoveel mogelijk opties voor lesmomenten op.

Cursusaccount

Als je aanmelding inclusief betaling geslaagd is, ontvang je meteen een bevestigingsmail (geen mail ontvangen? Controleer dan je spam-box). Je kunt dan meteen inloggen. De Zing je sterk-cursus is pas zichtbaar vanaf het moment dat je ingedeeld bent in jouw lesgroep.

Een bijdrage voor een ander

Niet iedereen met long covid of andere langdurige ziekte kan Zing je sterk betalen. Langdurig ziek zijn heeft voor sommige mensen impact op hun arbeidsparticipatie of er zijn andere redenen waarom het deelnamebedrag te hoog is.

Wil je, naast je eigen bijdrage, ook (een deel van) de bijdrage betalen voor iemand die het niet kan missen? Klik dan een van de extra betaalopties aan.

Wil je wel meedoen met Zing je sterk, maar kun je het bedrag niet missen? Stuur een mailtje naar zingjesterk@wishfulsinging.nl en vertel ons kort waarom je toch graag mee wilt doen. We nemen dan gauw contact met je op!

Veelgestelde vragen over Zing je sterk

Heb je nog geen account op de website? Meld je aan voor Zing je Sterk via dit formulier.

Aanmelding Zing je sterk 2024/1 ZJS II (bestaande gebruiker)

Oeps! Je moet ingelogd zijn om dit formulier te gebruiken.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten