Schrijf je hieronder in voor de volgende Zing je sterk II-cursus

Start: week van 20 mei

Dit is de vervolgcursus voor wie die de eerste Zing je sterk-cursus al heeft afgerond. Heb je deze eerste cursus nog niet gedaan? > Klik dan hier


Wekelijkse lessen

In het formulier hieronder geef je je beschikbaarheid op voor de wekelijkse Zoomlessen. Je gebruikt hiervoor de inloggegevens van je eerdere cursusdeelname.

Cursusaccount

Als je aanmelding inclusief betaling geslaagd is, ontvang je meteen een bevestigingsmail (geen mail ontvangen? Controleer dan je spam-box). De Zing je sterk II-cursus vind je in je account vanaf het moment dat je ingedeeld bent in jouw lesgroep.

Een bijdrage voor een ander

Niet iedereen met long covid of andere langdurige ziekte kan Zing je sterk betalen. Langdurig ziek zijn heeft voor sommige mensen impact op hun arbeidsparticipatie of er zijn andere redenen waarom het deelnamebedrag te hoog is.

Wil je, naast je eigen bijdrage, ook (een deel van) de bijdrage betalen voor iemand die het niet kan missen? Klik dan een van de extra betaalopties aan.

Wil je wel meedoen met Zing je sterk II, maar kun je het bedrag niet missen? Stuur een mailtje naar zingjesterk@wishfulsinging.nl en vertel ons kort waarom je toch graag mee wilt doen. We nemen dan gauw contact met je op!

Veelgestelde vragen over Zing je sterk

Log hier (als je nog niet ingelogd bent) in met de gegevens van je eerdere deelname.

 

Aanmelding Zing je sterk 2024/3 ZJS II (bestaande gebruiker)

Oeps! Je moet ingelogd zijn om dit formulier te gebruiken.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten