Over Wishful Fifty

Met een gift aan Wishful Singing steun je het ensemble en zorg je ervoor dat hun toekomst gewaarborgd blijft.

Wishful Singing heeft zich in de afgelopen tien jaar bewezen als female a cappella ensemble van internationaal topniveau. Met een breed repertoire overtuigen de zangeressen door hun krachtige expressie en volmaakte balans. Wishful Singing treedt niet alleen op in de grote Nederlandse zalen, maar laat zich ook zien en horen op buitenlandse podia en festivals. Geregeld is het ensemble te horen op radio en televisie. Naast de vele concerten richt Wishful Singing zich op Wishful ME: het educatieprogramma van het ensemble, waarmee de liefde voor muziek ook op een jongere generatie wordt overgebracht.

Om de artistieke dromen van Wishful Singing te verwezenlijken, zoekt het ensemble leden voor de Wishful Fifty: een exclusieve club van vijftig schenkers, die financieel willen bijdragen aan de realisatie van haar ambities.

Voor ieder project zoekt Wishful Singing inspiratie bij gerenommeerde musici en regisseurs. Zo hebben de King’s Singers het ensemble geholpen bij het vinden van verschillende klankkleuren en heeft regisseur Saskia Mees de podiumpresentatie van het ensemble op een hoger plan gebracht. Je helpt het ensemble om coaching/regie te kunnen blijven realiseren.

Er is weinig bestaand repertoire voor female a cappella ensembles. Daarom laat Wishful Singing regelmatig nieuw werk arrangeren en componeren door gerenommeerde componisten. Zo heeft Grammy Award-winnaar Philip Lawson al eerder een aantal arrangementen voor Wishful Singing geschreven. Jouw steun maakt de totstandkoming van nieuwe composities mogelijk.

 

“Het is absoluut een feest om voor Wishful Singing te componeren… ze kunnen werkelijk alles, vocaal én theatraal. Het zou geweldig zijn als vele collega’s dat ook zouden gaan doen. Van harte aanbevolen!”.
– Bob Zimmerman

Word één van de vijftig van Wishful Fifty

Als donateur beleef je het ensemble van dichtbij. Iedere schenking is van harte welkom; vanaf minimaal € 25,- ben je al vriend en word je op de hoogte gehouden over Wishful Singing. Wanneer je structureel minimaal € 500,– per jaar bijdraagt voor een minimale periode van vijf jaar, word je lid van Wishful Fifty. Het exclusieve gezelschap van liefhebbers van Wishful Singing geniet verschillende privileges, waaronder het jaarlijkse concert voor Wishful Fifty-schenkers. Door speciale donateursnieuwsbrieven houdt het ensemble alle leden op de hoogte van de bestedingen en ontwikkelingen.

 

Hoe werkt Wishful Fifty?

De totale schenking is minimaal € 2.500,–. Dit kun je in één keer voldoen of in vijf jaarlijkse termijnen.
Dankzij de Geefwet is schenken in jaarlijkse termijnen extra voordelig: Wishful Singing is een ANBI-stichting en daarom is uw periodieke gift voor 125% aftrekbaar. Wil je weten wat dit op jaarbasis betekent? Klik dan hier voor een handige rekenhulp: de ANBI schenkingscalculator.
Je geeft een gift eenvoudig op bij jouw belastingaangifte, zonder tussenkomst van een notaris.
Middels een schenkingsovereenkomst bevestig je jouw Wishful Fifty-lidmaatschap.
Het schenkingsformulier is aan te vragen door een mail te sturen naar wishful50@zingjesterk.website-lab.nl. Ingevulde formulieren kunnen als PDF naar wishful50@zingjesterk.website-lab.nl of per reguliere post verstuurd worden naar onderstaand adres.

N.B. Mensen die getrouwd zijn, of een geregistreerd partnerschap hebben, dienen het formulier ook door hun partner te laten ondertekenen.

Ingevulde formulieren graag opsturen naar:

Stichting Wishful Singing
Hongarenburg 261
2591 VM Den Haag
IBAN NL67RABO0155250841

Hartelijk dank voor jouw steun aan Wishful Singing!

Wie zou niet eeuwig sponsor en supporter blijven van zulke geweldige en aardige zangeressen?

Kees Lucas, donateur Wishful Fifty

Als door een zonnestraal aangeraakt... zo voelde ik mij nadat ik voor het eerst een concert van Wishful Singing had bijgewoond. Sindsdien is hun belang eigenlijk ook een beetje het mijne. De voortgang en ontwikkeling van dit zeer professionele en muzikale vijftal steun ik dan ook graag.

Marijn Mijnders, donateur Wishful Fifty
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten