Zing je sterk voor koren

Veel oud-deelnemers geven aan na Zing je sterk door te willen gaan met zingen. Daarom hebben we het Zing je sterk Korennetwerk opgericht om samen zingen in een koor voor mensen die langdurig ziek zijn (geweest) weer toegankelijk te maken.

Zo werkt het:
Je kunt je als koor aanmelden door een mailtje te sturen naar wies@zingjesterk.nl, of via onderstaand formulier. We nemen vervolgens contact met je op en gaan op zoek naar een geschikte ‘match’. Het kan even duren voor we iemand aan je koor kunnen koppelen, want onze oud-deelnemers zijn over het hele land verspreid en kunnen vanwege hun fysieke conditie vaak niet zo ver reizen. Ook zoeken we natuurlijk naar de beste match op het gebied van stijl en niveau!

Speciale kans:
Omdat het Zing je sterk Korennetwerk nog in de testfase zit, bieden we de eerste zes koren die minimaal één oud-deelnemer een langdurige zangplek kunnen bieden een kosteloos jaarabonnement op het Zing je Sterk Netwerk, voor het hele koor (ter waarde van 650 euro).

Met dit abonnement krijgen alle koorleden toegang tot het liedrepertoire, bladmuziek én lesmateriaal van het Zing je sterk programma. Koorleden kunnen zo thuis online oefenen met speciaal ontwikkelde adem- en stemoefeningen voor een betere in- en uitademing, het verbeteren van de ademstroom en een ontspannen klank. De oefeningen kunnen uiteraard ook gebruikt worden in de koorrepetities, voor optimaal resultaat.

En er zijn nog meer voordelen
Deelname aan het Zing je sterk Korennetwerk vergroot de zichtbaarheid van jullie koor: onze docenten verwijzen deelnemers door, en elk koor komt bovendien als Ambassadeur van Zing je sterk op onze website. Ook stellen we jullie koor uitgebreid voor via onze social media kanalen. Schroom niet om je aan te melden, ook als je nog niet helemaal zeker bent of dit iets voor je koor is. Alles gaat in overleg en als je eerst vragen hebt, dan zijn die ook van harte welkom!

 

Meld je koor aan voor het Zing je sterk Korennetwerk

Naam(Vereist)
Naam Koor(Vereist)
Locatie koor(Vereist)
Repetitiemoment koor (dag&tijd)(Vereist)
Muziekgenre(Vereist)
Rol in koor(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten