Hoe kun je het programma ondersteunen?

Koop de Zing je sterk-cd

De cd Zing je sterk is de creatieve opbrengst van het project Zing je sterk. De basis van de muziek op de cd is eenvoudig, muzikaal rijk repertoire dat aanstekelijk is en uitnodigt om mee te zingen. Rustige, ontspannen muziek die bijdraagt aan een goede ademstroom én muziek met teksten die je erdoorheen helpen, die energie geven, troostrijk zijn of een gevoel van geborgenheid geven. Bijna alle nummers worden begeleid door de fantastische pianist Bert van den Brink. De opbrengst van deze cd komt volledig ten goede aan het programma Zing je sterk.

Koop hier de cd
(Via de website van Wishful Singing)

Schaf een meezingcursus aan

Meezingen met de liedjes uit Zing je sterk: het programma waarin Long Covid-patiënten zingend werken aan hun herstel. Zing mee met Wishful Singing, Damani Leidsman en Madhu Singh met nummers van Ramses Shaffy, Boudewijn de Groot, Gershwin en liedjes vanuit alle windstreken en verschillende culturen. De meezingcursus bestaat uit 5 online tutorials en een terugkijklink van het Zing je sterk Zomerconcert.

Schaf hier de cursus aan
(Via de website van Wishful Singing)

Doe een eenmalige donatie

Of doe een eenmalige donatie via het formulier hieronder.

Ja, ik doneer!

En maak daarmee Zing je sterk voor meer patiënten mogelijk
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten