Help een Long Covidpatiënt op weg naar herstel!

Speciaal voor patiënten met langdurige klachten na COVID-19 ontwikkelde Wishful Singing in samenwerking met een longfysiotherapeut en meerdere longartsen het onlineprogramma Zing je sterk. Zing je sterk helpt deze zogenoemde Long Covidpatiënten bij hun herstel door middel van adem- en zangoefeningen. In juni 2021 startte ruim 100 patiënten aan de eerste fase van de pilot van Zing je sterk. De eerste resultaten van deze pilot geven een positief beeld. In september startte de tweede fase van de pilot met nog eens 350 deelnemers. Om de lange wachtlijst met geïnteresseerden te faciliteren, wordt in november een derde startmoment  georganiseerd. Het effect van het programma wordt in dit vervolg van Zing je sterk nader onderzocht.

Wishful Singing wil dat Zing je sterk voor iedereen toegankelijk is. Daarom wordt het programma kosteloos aangeboden. Het animo voor Zing je sterk is groot. De wachtlijst groeit dagelijks. Om ook deze mensen aan het programma te kunnen laten deelnemen, zijn we op zoek naar mensen die ons met een donatie willen helpen. Doe je mee?

Met jouw donatie kunnen we iemand met Long COVID helpen én nieuwe docenten opleiden. Op die manier wordt Zing je sterk beschikbaar voor een steeds grotere groep mensen.

Hoe kun je het programma ondersteunen?

Koop de Zing je sterk-cd

De cd Zing je sterk is de creatieve opbrengst van het project Zing je sterk. De basis van de muziek op de cd is eenvoudig, muzikaal rijk repertoire dat aanstekelijk is en uitnodigt om mee te zingen. Rustige, ontspannen muziek die bijdraagt aan een goede ademstroom én muziek met teksten die je erdoorheen helpen, die energie geven, troostrijk zijn of een gevoel van geborgenheid geven. Bijna alle nummers worden begeleid door de fantastische pianist Bert van den Brink. De opbrengst van deze cd komt volledig ten goede aan het programma Zing je sterk.

>>Koop hier de cd<<

Schaf een meezingcursus aan

Meezingen met de liedjes uit Zing je sterk: het programma waarin Long Covid-patiënten zingend werken aan hun herstel. Zing mee met Wishful Singing, Damani Leidsman en Madhu Singh met nummers van Ramses Shaffy, Boudewijn de Groot, Gershwin en liedjes vanuit alle windstreken en verschillende culturen. De meezingcursus bestaat uit 5 online tutorials en een terugkijklink van het Zing je sterk Zomerconcert.

>>Schaf hier de cursus aan<<

Doe een eenmalige donatie

Of doe een eenmalige donatie via het formulier hieronder.

Ja, ik doe mee en doneer!

En maak daarmee Zing je sterk voor meer patiënten mogelijk
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten