Zing je sterk – 2022/2

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
70

Welkom bij Zing je sterk
Dit programma is een initiatief van vocaal ensemble Wishful Singing en opgezet om long covid-patiënten te helpen bij hun herstel. Plezier in het zingen, herstel van het vertrouwen in eigen lichaam en de ontmoeting met andere deelnemers staan hierbij centraal.

 

Inloggen
Zie je onderaan deze pagina geen inhoudsopgave (week 1 t/m 6 + gezamenlijke afsluiting)? Dan ben je niet ingelogd in jouw account. Log hier in en klik dan door bij ‘lidmaatschappen’ op Zing je sterk. Je ziet nu de weken verschijnen. Je logt in met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt bij je aanmelding voor Zing je sterk. Lukt het niet? Stuur een mailtje naar zingjesterk@zingjesterk.website-lab.nl

 

Opbouw programma
Het lesprogramma duurt zes weken, met een gezamenlijke online afsluiting op 16 juni. Elke week heb je een live sessie via Zoom, op een vast moment. De link voor deze Zoomsessie heb je per mail ontvangen. Elke maandag vanaf 8.00 uur kun je de video’s met adem- en zangoefeningen van de betreffende week vinden in dit cursusaccount. Ook het lied van de week kun je hier terug vinden. Kijk bij ‘cursusmateriaal’ voor de welkomstvideo.

Voor een overzicht van alle Zing je sterk-lessen:
Download het lesoverzicht

 

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over je deelname of technische vragen? Misschien vind je op deze pagina met veelgestelde vragen het antwoord.

 

Zing je sterk is geen medische therapie of behandeling en de medewerkers van Zing je sterk zijn geen medische behandelaars. Deelname gebeurt op eigen risico. Neem bij klachten contact op met je eigen huisarts of behandelaar. Bij deelname aan de cursus verklaar je dat je hiermee akkoord bent.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten