Hieronder kun je je inschrijven voor de volgende Zing je sterk cursus

Start: week van 4 september

Deze cursus is bedoeld voor patiënten met en na kanker. Is dit niet de cursus die je zoekt? > Klik dan hier


Wekelijkse lessen

In het formulier hieronder geef je je beschikbaarheid op voor de wekelijkse Zoomlessen. Let erop dat je gedurende de hele cursusperiode op het aangegeven moment beschikbaar moet zijn. Ruim voor aanvang van de cursus ontvang bericht in welke groep je bent ingedeeld en ontvang je de Zoomlink naar jouw lessen.

Let op: het kan zo zijn dat er voor een groep onvoldoende deelnemers zijn om deze te laten doorgaan. In dat geval doen wij ons best je in een andere groep te plaatsen. Mocht dit niet lukken, dan ontvang je de bijdrage retour. Geef daarom indien mogelijk zoveel mogelijk opties voor lesmomenten op.

Cursusaccount

Als je aanmelding inclusief betaling geslaagd is, ontvang je meteen een bevestigingsmail (geen mail ontvangen? Controleer dan je spam-box). Je kunt dan meteen inloggen. De Zing je sterk-cursus is pas zichtbaar vanaf het moment dat je ingedeeld bent in jouw lesgroep.

Veelgestelde vragen over Zing je sterk

Heb je nog geen account op de website van Zing je sterk? Meld je aan voor Zing je sterk via dit formulier.

Aanmelding Zing je sterk 2023/5 ZNK (bestaande gebruiker)

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten