Meezingcursus Zing je sterk – voor donateurs

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
Besloten groep
Begin
Log eerst in

Nogmaals bedankt voor jouw donatie. Met jouw donatie maak je ons programma Zing je sterk toegankelijk voor nog meer Long Covid-patiënten. Als tegenprestatie ontvang je deze cursus met 5 tutorials om mee te leren zingen, 6 video’s om je ademtechniek te verbeteren en de link naar het Zing je sterk Zomerconcert. 

Welkom bij de Meezingcursus Zing je sterk

Hier vind je de tutorials voor de vijf meezingnummers, waarmee je je kunt voorbereiden op het Zing je sterk Zomerconcert op 16 juli. Daarnaast bevatten de lessen ook 6 video’s die speciaal zijn ontwikkeld voor verbetering van je ademtechniek. Ook de livestream van het Zomerconcert, dat plaatsvond op 16 juli, vind je in deze cursusomgeving.

Inloggen

Zie je onderaan deze pagina geen inhoudsopgave (Les 1 t/m 6 + livestream)? Dan ben je niet ingelogd in jouw account. Log hier in en klik dan bij ‘lidmaatschappen’ op Meezingcursus Zing je sterk. Je ziet nu de lessen verschijnen (ververs de pagina als je nog steeds niks ziet). In de mail die je van ons ontvangen hebt, vind je alle informatie over inloggen in je account. Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar zingjesterk@zingjesterk.website-lab.nl.

Teksten

Hier vind je alle liedteksten voor de Meezingcursus Zing je sterk:
Download liedteksten

 

Spotify

Luister en zing mee naar alle nummers uit Zing je sterk via Spotify

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten