Cursus KerstVerlichting

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
€ 15,–

Wishful Singing en Stine Jensen bezorgen het ultieme kerstgevoel bij jou thuis met de cursus KerstVerlichting. Luister naar de inspirerende columns van Stine, omsloten door sfeervolle advents- en kerstmuziek van Wishful Singing en zing zelf mee!

Inloggen

Heb jij de cursus aangeschaft en zie je de dagen/lessen (Inhoud cursus) hieronder nog niet verschijnen? Dan ben je niet ingelogd in de account. Log hier in en klik dan door bij ‘cursussen’ op de Cursus KersVerlichting Je ziet nu onderaan de pagina de dagen verschijnen.

Luister- en lesvideo’s

De cursus is zelfstandig en in eigen tempo te volgen. De cursus is echter in 2020 opgezet als adventskalender waarin er afgeteld werd naar kerstavond. Voor het ultieme kerstgevoel is het dan ook leuk om de cursus op 17 december te starten en samen met ons af te tellen naar kerstavond door elke dag één les te volgen. Elke les bestaat uit een luistervideo met een inspirerende column van Stine Jensen, omsloten door sfeervolle advents- en kerstmuziek van Wishful Singing, én een lesvideo. Met de lesvideo kun je de muziek zelf mee leren zingen.

Programmaboekje

Download voordat je begint het programmaboekje van het concert op 23 december. Hierin vind je naast het programma namelijk ook alle bladmuziek. Dit programmaboekje is te vinden bij ‘materialen’ (rechtertab bovenaan deze pagina).

Inzingvideo

Begin elke les met de inzingoefeningen, zodat je stem goed warm is voor het zingen. De inzingvideo vind je zowel bij ‘materialen’ van de cursus, als in elke les. Ook de welkomstvideo met uitleg over de kalender is te vinden bij ‘materialen’.

Programmaboekje met bladmuziek

Dagelijkse inzingoefeningen

 

Welkomstvideo

De zangeressen Marjolein Verburg en Marjolein Stots leggen in deze video de opbouw en inhoud van de adventskalender uit.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten