Zing je sterk ondersteunt long covid-patiënten, mensen met langdurige ziekte en patiënten met en na kanker door middel van adem-, zang en ontspanningsoefeningen. Plezier in het zingen, herstel van het vertrouwen in eigen lichaam en de ontmoeting met andere deelnemers staan centraal.

Het programma biedt je een positieve, speelse manier om de kwaliteit van leven binnen de grenzen van het moment te verhogen en om kleine stappen in de richting van herstel te zetten.

Het onlineprogramma duurt 6 weken en bestaat uit een wekelijkse online groepssessie, aangevuld met een online oefenprogramma waarin adem- en zangoefeningen zelfstandig worden uitgevoerd met behulp van videomateriaal.

 

Meer over Zing je sterk ›

Wat onze deelnemers zeggen over Zing je sterk

zing-je-sterk-vdayrt-q-2

Deelnemer Zing je sterk

Zing je sterk heeft een hele positieve bijdrage geleverd aan mijn herstel. Geen droge oefening maar leuke oefeningen en daarbij kijken naar wat je WEL kan, heerlijk! Het contact met lotgenoten is waardevol. Ik ervaar een betere buikademhaling en mijn uithoudingsvermogen is verbeterd.

zing-je-sterk-2ot7taiw-2

Deelnemer Zingen met en na kanker

Online omgeving met de filmpjes en oefeningen was supergoed verzorgd en heel professioneel. Betrokken docenten!

zing-je-sterk-vdayrt-q-2

Deelnemer Zing je sterk

Ik heb veel baat bij de ademoefeningen. Daarnaast heeft het zingen en het contact met de anderen me opgevrolijkt.

zing-je-sterk-2ot7taiw-2

Deelnemer Zingen met en na kanker

Ik voel me als compleet mens gezien, niet alleen als lichaam.

Ik vond het een fijn moment in de week, de oefeningen, de muziek en het zingen, het contact, ik werd er blij van!

Deelnemer Zing je sterk
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten